• <legend id="kkaum"></legend>
  • <center id="kkaum"><button id="kkaum"></button></center>
    <legend id="kkaum"></legend>
  • BANNER1
    BANNER2

    produk

    langkung >>

    tentang Kami

    about_us

    Taizhou Yongyu Industrial CO., LTD. didirikeun taun 1994. Perusahaan komitmen ka pabrik bagian aluminium otomatis pikeun langkung ti 20taun. Arus perusahaan ayeuna gaduh luas konstruksi 43.000 meter pasagi sareng padamelan langkung ti 300 jalma. Cai mibanda tim manajemén kualitas luhur sareng langkung ti 80 tanaga profesional sareng téknis. Perusahaan mangrupikeun pemasok OE propésional anu fokus kana casting gravitasi,tekanan low casting sareng casting casting. Pangwangunan, casting sareng ngahasilkeun kamampuan perusahaan tetep ngarah dina industri anu sami. Perusahaan ngimpor sajumlah ageung mesin presisi tinggi sareng alat tés, pikeun mastikeun kualitas produk sareng jasa pikeun ngahontal sarat kualitas OE. Maka éta nyiptakeun nyalira kaunggulan kalapa pasar kontinyu, sareng produkna parantos disayogikeun di sakumna dunya anu meunang pujian anu lega pikeun palanggan.

    langkung >>

    mérek lumaku

    • applicable brands (1)

    • applicable brands (2)

    • applicable brands (3)

    • applicable brands (4)

    • floor Space 43000

      aréa konstruksi

    • Years 1994

      Mangtaun-taun

    • employees 280

      pagawé

    • million 150

      juta

    • supplier Global

      panyadia

    wartos

    Tim penjualan kami ngiringan kana Automechianika ...

    Tim penjualan kami ngiringan kana Automechianika Shanghai Show dina tanggal 3 Des .2019.

    Tanggal 9 Juni.2017, sekretaris Yuhuan munic ...

    Tanggal 9 Juni.2017, sékrétaris partai kotamadya Yuhuan sareng kelompokna sumping YONGYU pikeun ngalakukeun panilitian. Anjeunna nyarios pisan kana prestasi anu diala YONGYU dina sababaraha taun ka pengker, sareng ngadorong saha waé dina korsi anu damel dina mobil sareng Motor ...
    langkung >>

    Penjualan mobil di pasar AS

    Accroding kana analisis goodcarbadcar urang, penjualan mobil pasar Amérika Serikat dina Mei 1 2020 rugi sakitar 20% dibanding musim anu sami taun kamari. Tingali tabel data, penjualan Hyundai parantos turun sakitar 38% tibatan taun kamari dina bulan anu sami. Penjualan Mazda wa ...
    langkung >>
    欧美VA亚洲VA在线观看日本,欧美怡春院的免费视频,国产极品尤物AⅤ在线观看
  • <legend id="kkaum"></legend>
  • <center id="kkaum"><button id="kkaum"></button></center>
    <legend id="kkaum"></legend>